DEZE FUNCTIE IS UITGESCHAKELD VOOR SMARTPHONES

0 %

Image

Tips & Tricks

Dag van de motorrijder ...
0 Likes
Ontwaakt je motor uit zijn winterslaap? Zit er wat roest op je motorrijkunsten? En is een extra smeerbeurt geen overbodige luxe? 
Start het nieuwe motorseizoen veilig tijdens de Dag van de Motorrijder op zondag 31 maart 2019
Lees verder...
Buitenlandse stages ...
0 Likes
Tijdens deze buitenlandse bochtenstages gaan we trachten om onze rijvaardigheid op de motor te verhogen en de bochtentechniek goed onder de knie te krijgen.
Lees verder...
Gezien worden ...
Image
0 Likes
Onthoud vooral dat zien niet hetzelfde is als gezien worden! Het is van het allergrootste belang dat andere weggebruikers je tijdig opmerken als motorrijder. De kleuren van je uitrusting, reflecterende elementen en je lichten, maar ook je plaats op de weg spelen daarbij een rol.
Lees verder...
Motorketting ...
Image
0 Likes
Het is een terugkerend iets wanneer je in het bezit bent van een motor met kettingoverbrenging:
Het reinigen en het smeren van de motorketting. Niet het leukste aspect van je hobby, maar je kan het maar beter niet te lang uitstellen.
Lees verder...
Eerste ritje ....
Image
0 Likes
Hoewel de echte winter misschien nog moet beginnen kijken we als motorrijder al uit naar de eerste lenterit. Als je motor langere tijd heeft stil gestaan doe je er goed aan om je machientje te vertroetelen voor je haar meeneemt op die eerste date.
Lees verder...
Even over nadenken ...
Image
0 Likes
Iets om even over na te denken: Heel wat motorongevallen gebeuren omdat één van de twee betrokken voertuigen niet op zijn baanvak bleef. Als motorrijder kun je er alleen maar voor zorgen dat je zelf op het juiste vak blijft in een bocht, maar een goede techniek kan heel wat problemen vermijden in het geval je tegenligger dat niet doet.
Lees verder...
ABS ...
Image
0 Likes
Hoe kan ik nu best een stevige noodremming uitvoeren?
Wanneer we in het bezit zijn van een motor met ABS hebben we al een enorme troef in handen want in veel situaties maakt ABS het verschil tussen vallen of rechtop blijven.
Lees verder...
Individuele training ...
Image
0 Likes
Vanaf dit jaar kan u ook bij ons terecht voor een individuele training.
Lees verder...
Rij veilig, rij bewust ...
0 Likes
Vijf ervaren motorrijders geven feedback op gevaarlijke verkeerssituaties en vertellen hoe zij in het verleden nipt (of net niet) ontsnapten aan een ongeval, meestal door te anticiperen op het gedrag van andere weggebruikers.
Lees verder...
 Pagina 1  >>