© 2019 - Webdesign RL

0 %

Image

Initiatie

U wilt eerst even proeven van het motorrijden alvorens een motor aan te kopen. U heeft een motorrijbewijs maar nooit eerder gereden met de motor …

Samen met u frissen we de vaardigheden op.

U dient in het bezit te zijn van een motorrijbewijs of een rijbewijs B verkregen voor 1 januari 1989 ….

Met een startpakket van 4 uur krijgt u de basis van het motorrijden. We starten met een korte theoretische inleiding waar de belangrijke aspecten van het motorrijden worden besproken. U krijgt de nodige info betreffende keuze van de motor kledij enz...

Op ons afgesloten terrein worden de essentiële rijtechnieken van het motorrijden aangeleerd gevolgd door een aangename leerrijke rit op de openbare weg.

Hierna krijg je van uw instructeur een individuele evaluatie en tips om op een goede en veilige manier te kunnen starten als echte motorrijder.

Correcte zithouding, stabilisatie-oefeningen, gasdosering, kijktechniek, opschakelen en verschillende remtechnieken komen aan bod.
Alles gebeurt op het tempo van de kandidaat. De moeilijkheidsgraad wordt geleidelijk aan opgetrokken. Wij beschikken over ideale lesmotoren.

Prijs : 220 €
Inclusief lesmotor en verzekering.

Om een persoonlijke opvolging te garanderen beperken we ons tot maximaal 2 cursisten per instructeur.


Datum Plaatsen (vrij)
1 april 2019 VOLZET
15 april 2019 VOLZET
6 mei 2019 1
20 mei 2019 2


Initiatie +

Heeft u reeds een initiatie gevolgd, maar vind je dit niet voldoende … uiteraard is het mogelijk nog een vervolg te plannen op de initiatie. Dit is mogelijk met een pakket van 2 of 3 uur.

Prijs :

3 uur : 180 €.
2 uur : 130 €

Inclusief lesmotor en verzekering.

De datum kan u afspreken met uw instructeur.

Stuur ons een berichtje, en wij bekijken de mogelijkheden.

Meld een probleem… we proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Meld een probleem ...