© 2019 - Webdesign RL

0 %

Image

Advanced - Ready to Ride

Deze dag wordt gegeven door professionele motorinstructeurs.
De moeilijkheidsgraad van deze dag is afhankelijk van het niveau van de groep.

Tijdens deze dag is de snelheid van ondergeschikt belang. De cursisten worden gedurende de volledige dag persoonlijk opgevolgd en geëvalueerd.

Dagindeling :

08:30 tot 10:15 uur :
Kennismaking met de cursisten en invullen van de nodige documenten (afstand van verhaal).
Korte theoretische uitleg over de verschillende aspecten van motorrijden, zoals remtechnieken (lage en hoge snelheid, noodstop)
Motorbeheersing bij lage snelheid, bochtentechniek, verschillende zithoudingen , veilige rijlijnen in verschillende situaties en defensieve rijtechnieken op de openbare weg …….

10:30 tot 12:00 uur :
Op een afgesloten oefenterrein buiten het verkeer oefenen we op motorbeheersing op lage snelheid, stabilisatie oefeningen, stabilisatie door gebruik van de achterrem, gasdosering en (slippende) koppeling. Korte bochten en korte slalom in combinatie met de juiste kijktechniek, remtechnieken op hogere snelheid (50 - 70 en 90 km/u).

12:15 tot 13:15 uur
LunchpauzeNIEUW !!!

Indien u in 2019 een opleiding volgt (Advanced - Master - Slipcursus) krijg je een waardebon waarmee u kan genieten van een korting van 20 € bij de inschrijving voor een bochtenstage Ardennen.

Wenst u meer informatie omtrent opleidingen in groep of clubverband ...

Centrum Motoropleiding Dirk voorziet ook exclusieve ADVANCED opleidingen voor motorclubs (of groepen). Stuur ons een berichtje indien u hierover meer informatie wenst.

Er wordt in kleine groepen van max. 4 per instructeur gewerkt. Max. 8 personen per cursus.
Minimum aantal inschrijvingen per cursus : 4


13:15 tot 16:30 uur :
Technische rit op de openbare weg.

16:30 uur :
Evaluatie

Tijdens de rit volgt u niet gewoon de instructeur maar zal u zelf verschillende keren voorop rijden.

Onze lesmotoren zijn uitgerust met een camera. Deze beelden zullen gebruikt worden tijdens de bespreking in groep.

Deze cursus volgt u met eigen motor.
Prijs : 99 € (inclusief ontbijt - koffie/croissants) - en lunch)

CMD werkt al vele jaren samen met de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) om de veiligheid van de Vlaamse motorrijder te verbeteren.

Hierdoor is het mogelijk om de opleiding Advanced aan te bieden aan het
voordeeltarief van 99 € ipv 165 €.

Inschrijving ADVANCED

Deze opleiding wordt in samenwerking met VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) georganiseerd. Klik hier om verder te gaan voor de inschrijving.
Even geduld … laden online formulier.
  • De deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig motorrijbewijs
  • De instructeurs zijn door CMD of motorrijschool Dirk aangesteld.
  • Het is de deelnemer niet toegestaan een duorijder mee te nemen zonder de toestemming van CMD.
  • Bij bestemming is de duorijder onderworpen aan de algemene voorwaarden en wordt hij/zij aanzien als deelnemer.
  • Door inschrijving van de deelnemer/cursist, doet hij/zij afstand van ieder beroep op gerechtelijk verhaal op CMD - Rijschool Dirk of een door CMD / Rijschool Dirk aangestelde medewerker/instructeur.
  • Voor schadegevallen en ongevallen ontstaan voor, tijdens of na de opleiding wijst CMD / Rijschool Dirk iedere verantwoordelijkheid of verplichting af met betrekking tot iedere schade aan personen, materiaal of andere …
  • De deelnemer / cursist : duopassagier zijn volledig verantwoordelijk voor door hen, direct of indirect veroorzaakte schade of ongeval, voor overtredingen van wettelijke voorschriften of ter plaatse geldende voorschriften of reglementen.
  • De deelnemer / cursist / duopassagier zal nimmer CMD / Rijschool Dirk of haar instructeurs aansprakelijk stellen voor enige actie of nalatigheid door hun begaan.
Annuleringsvoorwaarden
Bij annulatie meer dan 14 dagen voor aanvang  van de opleiding zal het inschrijvingsgeld worden terugbetaald en zal er een administratieve onkost worden aangerekend van 30 €
 
Annulatie
minder dan 14 dagen voor aanvang van de cursus of bij afwezigheid is er geen terugbetaling mogelijk.  Er zal geen terugbetaling gebeuren gezien de hoge werkingskosten.
 
In uitzonderlijke gevallen en dit in samenspraak met CMD kan er een financiële tegemoetkoming gebeuren of kan er een nieuwe opleiding gevolgd worden bij CMD op een latere datum.