© 2019 - Webdesign RL

0 %

Image

VOLZET

  • De inschrijvingen voor Picardië zijn afgesloten.

PICARDIE 31 mei - 2 juni 2019

Inschrijvingen : 8 / 8 plaatsen (kamers)
Centrum Motoropleiding Dirk biedt je na de eerste succesvolle editie opnieuw een Picardiëreis aan. Deze 3-daagse reis staat volledig in het teken van fijne ritten langs bochtige wegen met mooie uitzichten langs karakteristieke dorpjes en kastelen met ongelooflijk mooie vergezichten. Door de professionele begeleiding ter plaatse kan je tijdens deze reis zorgeloos genieten…
 
We starten de reis in Brussegem (drinkeling). Op het oefenterrein ontvangen we je met koffie en croissants. Voor vertrek maken we nog enkele afspraken om de reis voor iedereen zo aangemaan mogelijk te maken. De route start met een beperkt stuk autosnelweg om dan meteen over te schakelen naar prachtige wegen met mooie uitzichten. Tijdens de ritten voorzien we voldoende pauzes. Dag 1 sluiten we af aan hotel Le Griffon waar we 2 keer overnachten.
Voor het avondeten heb je bij het driegangenmenu telkens keuze tussen een 4-tal gerechten aangevuld met een tip-van-de-dag gemaakt met ingrediënten vers van de markt. Dranken tijdens het avondeten zijn inbegrepen in de prijs. Na een heerlijke nachtrust ontbijten we buiten, als het weer het toelaat. Het uitzicht vanop het terras doet de smaken van de koffie, verse koffiekoeken en broden alle eer aan.
 
Picardië is een streek in het noorden van Frankrijk. In deze streek krioelt het van kastelen, versterkte abdijen en kerken. Langsheen de stedelijke gebieden ligt een heuvelachtig langschap met bossen en weilanden. Aan bochtige wegen geen gebrek langsheen de voor jou uitgestippelde routes. Deze reis is geen opleiding, maar als je graag tips krijgt staan onze instructeurs klaar om je verder te helpen. De prachtige omgeving en de grote verscheidenheid van bochten zorgen alvast voor fantastisch motorplezier voor iedere motorrijder. Een echte aanrader, zeker voor de duorijders.Periode :
31 mei tot 2 juni 2019

  • De deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig motorrijbewijs
  • De instructeurs zijn door CMD of motorrijschool Dirk aangesteld.
  • Het is de deelnemer niet toegestaan een duorijder mee te nemen zonder de toestemming van CMD.
  • Bij bestemming is de duorijder onderworpen aan de algemene voorwaarden en wordt hij/zij aanzien als deelnemer.
  • Door inschrijving van de deelnemer/cursist, doet hij/zij afstand van ieder beroep op gerechtelijk verhaal op CMD - Rijschool Dirk of een door CMD / Rijschool Dirk aangestelde medewerker/instructeur.
  • Voor schadegevallen en ongevallen ontstaan voor, tijdens of na de opleiding wijst CMD / Rijschool Dirk iedere verantwoordelijkheid of verplichting af met betrekking tot iedere schade aan personen, materiaal of andere …
  • De deelnemer / cursist : duopassagier zijn volledig verantwoordelijk voor door hen, direct of indirect veroorzaakte schade of ongeval, voor overtredingen van wettelijke voorschriften of ter plaatse geldende voorschriften of reglementen.
  • De deelnemer / cursist / duopassagier zal nimmer CMD / Rijschool Dirk of haar instructeurs aansprakelijk stellen voor enige actie of nalatigheid door hun begaan.
Annuleringsvoorwaarden Bij annulatie meer dan 14 dagen voor aanvang  van de opleiding zal het inschrijvingsgeld worden terugbetaald en zal er een administratieve onkost worden aangerekend van 30 €   Annulatie minder dan 14 dagen voor aanvang van de cursus of bij afwezigheid is er geen terugbetaling mogelijk.  Er zal geen terugbetaling gebeuren gezien de hoge werkingskosten.   In uitzonderlijke gevallen en dit in samenspraak met CMD kan er een financiële tegemoetkoming gebeuren of kan er een nieuwe opleiding gevolgd worden bij CMD op een latere datum.