© 2019 - Webdesign RL

0 %

Image

AFSLUITEN INSCHRIJVINGEN !!

De inschrijvingen voor de Bochtenstage Vogezen zijn afgesloten.

VOLZET

Vogezen 2 aug - 5 aug 2019

Inschrijvingen : 13 / 14 plaatsen (kamers)
2019 …. onze tweede editie van de Bochtenstage Vogezen komt er aan !! Wegens het succes van deze vierdaagse in 2018 bereiden we dus een vervolg aan de buitenlandse bochtenstage. De heenrit werd ondertussen aangepast zodat een ellendig stuk autosnelweg werd verwijderd uit de route, en bij de volgende editie een landelijk tracé gevolgd wordt. We moeten uiteraard nog wel wat autosnelweg doen, want we willen zo snel mogelijk in La douce France zijn.

De plaatselijke ritten zijn ook wat bijgeschaafd zodat we nu volop kunnen genieten van berg-op en berg-af te rijden. Zo krijgen we terug onze La Grand Ballon, de Balon d'Alsace, Markstein, Col de la Schlucht en Col d'Oreren voor de wielen. Elke berg met zijn eigen specifieke 'moeilijkheidsgraad'. Want het is duidelijk, wie naar de Vogezen rijdt, legt de lat iets hoger ….

Het hotel bevindt zich aan de voet van de 'Col de la Bonhomme', zodat we alle dagen vertrekken en eindigen met deze col.

Deze bergstage is zeker geen racecursus, goed en veilig motorrijden blijft primordiaal.
Tijdens de dagritten worden regelmatig evaluatiemomenten en bijsturing voorzien ! Zo zullen er in de voormiddag en namiddag koffiestops voorzien worden.

Ook de duorijder krijgt de nodige tips en tricks.

Om een persoonlijke opvolging te garanderen zorgen we voor maximaal 4 cursisten per instructeur.

Periode :
2 tot 5 augustus 2019
Even geduld laden ….
  • De deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig motorrijbewijs
  • De instructeurs zijn door CMD of motorrijschool Dirk aangesteld.
  • Het is de deelnemer niet toegestaan een duorijder mee te nemen zonder de toestemming van CMD.
  • Bij bestemming is de duorijder onderworpen aan de algemene voorwaarden en wordt hij/zij aanzien als deelnemer.
  • Door inschrijving van de deelnemer/cursist, doet hij/zij afstand van ieder beroep op gerechtelijk verhaal op CMD - Rijschool Dirk of een door CMD / Rijschool Dirk aangestelde medewerker/instructeur.
  • Voor schadegevallen en ongevallen ontstaan voor, tijdens of na de opleiding wijst CMD / Rijschool Dirk iedere verantwoordelijkheid of verplichting af met betrekking tot iedere schade aan personen, materiaal of andere …
  • De deelnemer / cursist : duopassagier zijn volledig verantwoordelijk voor door hen, direct of indirect veroorzaakte schade of ongeval, voor overtredingen van wettelijke voorschriften of ter plaatse geldende voorschriften of reglementen.
  • De deelnemer / cursist / duopassagier zal nimmer CMD / Rijschool Dirk of haar instructeurs aansprakelijk stellen voor enige actie of nalatigheid door hun begaan.
Annuleringsvoorwaarden Bij annulatie meer dan 14 dagen voor aanvang  van de opleiding zal het inschrijvingsgeld worden terugbetaald en zal er een administratieve onkost worden aangerekend van 30 €   Annulatie minder dan 14 dagen voor aanvang van de cursus of bij afwezigheid is er geen terugbetaling mogelijk.  Er zal geen terugbetaling gebeuren gezien de hoge werkingskosten.   In uitzonderlijke gevallen en dit in samenspraak met CMD kan er een financiële tegemoetkoming gebeuren of kan er een nieuwe opleiding gevolgd worden bij CMD op een latere datum.