DEZE FUNCTIE IS UITGESCHAKELD VOOR SMARTPHONES

0 %

Image

Deze functie is uitgeschakeld voor smartphones in 'portrait' … gelieve uw toestel te draaien naar 'landscape'.

Uw beoordeling

Als motorrijschool streven we naar een zo hoog mogelijke kwalitatieve opleiding op jouw maat. Je commentaar geeft ons de mogelijkheid de instructeurs/opleiding/aanpak bij te sturen of aan te passen waar nodig.
 
We zijn dankbaar voor jullie reacties.

Pascal & Estelle
VSV Wegkapitein
Gisteren volgden wij de opleiding tot wegkapitein bij Dirk en Seba. In de voormiddag werd aandacht besteed aan de theoretische kant van het verhaal waarna we het oefenterrein op gingen voor de motorbeheersing. We waren met een kleine groep, 4 motorrijders per lesgever, waardoor iedereen individueel kon worden bijgestuurd. Elk kon op zijn niveau en tempo zichzelf verbeteren. Na een mooie lunch gingen we de baan op opnieuw in een groep van 4 om de bochtentechniek, verkeersinzicht en positionering op de weg aan te scherpen.
Er werd constant bijgestuurd waar nodig en er was ook plaats voor overleg tussen alle deelnemers en lesgever.
Na deze dag keerden wij moe, maar voldaan terug richting huis, waar wij de tips en tricks verder kunnen toepassen!
Geert
Bochtenstage Ardennen
Een aanrader voor elke motorrijder. Persoonlijke aanpak, permanente feedback, beperkte groepen, heerlijk parcours. De juiste combinatie om je veiligheid op de moto drastisch te vergroten. Dank je Paul, Rudy en Alain!
Eric Janssens
Taunus 2019
Ik krijg een aardige verzameling CMD certificaten bijeen, een tiental nu. Dat oogt indrukwekkend.
Belangrijker is dat mijn rijvaardigheid in verhouding gestegen is. Ik zit nu comfortable op mijn motor en dat bij elke (wettelijk toegestane) snelheid.
Alle verdienste voor CMD.
Ik blijf deelnemen.
Kris wilmsen
Bochtenstage Taunus
Als vrij nieuwe motorrijder had ik me ingeschreven voor deze vierdaagse. Mijn behendigheid was nog niet zo top toen we de bochtenparcours ingingen, het was voor mij immers nieuw. Maar wat ik daar op 4 dagen heb geleerd is ongelooflijk. Dit dankzij de professionele en geduldige begeleiding van de instructeurs die met passie en kennis van zaken mij op een hoger niveau hebben getild. Waarvoor dank.šŸ˜Š
Verder heb ik veel toffe mensen ontmoet waarmee het fijn vertoeven was en dat alles in een verzorgd hotel met een prima keuken. Wat kan een mens zich nog meer wensen?
Aanrader!
Erik Van Roy
Taunus Gebergte
Niet direct wetende wat te verwachten zijn we zeker niet teleurgesteld, integendeel. Lesgeven moet je kunnen en doen met passie en we hebben ook als duo rijder toch weeral wat bijgeleerd op een niet schoolse manier. De tijd die onze lesgevers er in gestoken hebben mag ook niet onderschat worden want de aandacht erbij houden met het rijden, filmpjes bekijken en selecteren om 's avonds te bespreken vraagt nu eenmaal tijd. En het loont de moeite. Geen vraag was teveel en een oefening opnieuw doen deden ze met plezier. Ook de organisatie door Wim was dik in orde en het eten was zeer lekker. We mochten ook al eens aan de kraan draaien zonder daar direct voor op de vingers getikt te worden maw, we mochten ons ook amuseren zolang het veilig was. Dus zoals gezegd een vakantie met veel werk punten en positieve kritieken. Ook mijn groep was mooi uitgebalanceerd qua rijvaardigheid wat mooi meegenomen is.  Wij komen terug!
0 / 1000
2 + 12 = ?